Location de voiture casablanca Aeroport

Charity Juventus tröja Vicente

Inter Milan tröja

Fotbollsförbundet, som vi vet, är angeläget att lära av sina misstag. En av de stora kritikerna under Mark Sampson farrago var att den inte utförde noggrann noggrannhet innan han anställde. Du kan inte anklaga den styrande kroppen för en sådan brist på nyfikenhet den här gången.

Ett grundligt rekognosationsuppdrag gjordes innan han utsåg Phil Neville som Sampsons efterträdare, som tydligen sträckte sig för att rulla flera år tillbaka genom sina tweets. En serie odödliga försök till humor framträder. Under en utbyte med sin syster, Tracey, Neville säger: Du kvinnor har alltid velat jämställdhet tills det kommer att betala räkningarna #hypocrites. En annan gång föreslår han att kvinnor borde vara upptagna i köket och få barnen redo på morgonen. Under 2011 kvitterar Neville: Koppla av Jag är återkyld – bara misshandlad fruen !!! Mår bättre nu!

Senior FA-chefer var medvetna om några, men tydligen inte alla, av hans tweets. De bestämde sig för att han var den bästa personen att leda kvinnornas landslag ändå. En ursprunglig lista med kandidater, man och kvinna, av vilka många hade bevisad erfarenhet av kvinnors spel, hade decimerat. Laura Harvey, en före detta Arsenal Ladies Manager, valde att jobba med Utah Royals, medan John Herdman, en engelskman som styrde Kanada-kvinnans lag, utsågs till tränare för sin mans sida. Mo Marley, som hade tagit tillfällig Tottenham Hotspurs tröja anklagelse efter Sampsons bortgång, tog bort sig från löpningen.

Kanske skulle FA ha frågat hur och varför ett jobb som ledde det tredje bästa laget i världen, med ungdomslag som var begåvade med talang och att erbjuda en 120 000-års lön blev så oattraktiv. Det valde en man vars enda erfarenhet av ledningen är i backroom roller på Manchester United under David Moyes katastrofala regeringstid och i Valencia under hans bror Gary. Också vaktmästare på Salford för ett spel, var han tydligen föreslagen till FA-facket av ett sändningsföretag under juldrinkar.

När FA hade sin man kunde det ha varit ett skäligt drag att komma ren om tweetsna och förklara att det inte trodde att de speglar Nevilles synpunkter eller försämrar hans förmåga att göra jobbet. Istället lämnades välgörenhetsorganisationer och tryckgrupper för att reagera. När kvinnors hjälp är tvungen att göra ett uttalande 24 timmar efter att din nationella chef har utsetts har någonting vanligtvis gått fel.

För alla som avskedar Nevillas tweets som en oförskämd snällare, har landets ledande våld välgörenhet en annan – nästan säkert bättre informerad – ta. Sian Hawkins, kampanjer och public affairs manager på Womens Aid, sade: Denna skämmer , när den lämnas obestridd, kan bekräfta föråldrade men fortfarande oroande övergripande attityder av mänens överlägsenhet över kvinnor. Vid Real Madrid tröja den skarpa änden är det hushållsmissbruk. Med i genomsnitt två kvinnor i veckan dödas av sin partner eller ex-partner i England och Wales, det här är inte bara unfunny, det är extremt farligt.

Högst, om inte alla, konton Neville är inte sexist. Han är enormt stödjande för karriären hos sin syster, en före detta netbollspelare och PSG tröja nu Englands nationella netbollstränare, och hans fru Julie, en hälsokostförfattare. Tidigare spelare och framträdande figurer i spelet var privat sagt på onsdag, de har ingenting emot honom och kan förlåta en serie tweets skickade år sedan och som han har ber om ursäkt för. Många önskar honom bra i en roll där han ännu kunde lyckas.

Men för FA har hans utnämning varit en annan orimlig katastrof. Efter att kontroversen kring Sampson, som avskedades efter detaljerna om olämpligt och oacceptabelt beteende (förstod att involvera relationer med kvinnliga spelare) i en tidigare roll blev känd, måste det ha varit desperat att undvika ytterligare skadliga offentliga debatter. Men än en gång är det osannolikt att gå bort någon gång snart.

CarloGilt maglie calcio bambino HermineNu

VickieMus billige fotballdrakter DonnieKie

SaundraPo billiga fotbollströjor Vernrmgud

LenoreMar billige fotballdrakter DeweyFoli

MonicaFuq fotbollströjor FrankRegi

StacieMar maglie calcio a poco prezzo JodieRamo