Location de voiture casablanca Aeroport

Edmundo fotballdrakter med ShannaMa

fotballdrakterReal Madrid drakt

Den spanske sportsdirektøren Andoni Zubizarreta har sagt at klubben hans ikke er i rush for å signere et nytt senter – siden spekulasjonen fortsetter å knytte dem til mål, blant annet Chelsea s David Luiz og Liverpools Daniel Agger.

Paris Saint-Germain s Thiago Silva ble opprinnelig Real Madrid drakt tenkt å være Barcelonas førstevalg for å legge til høyde og styrke til baklinjen som knuste til tider i fjor, men brasilianeren signerte nylig en ny avtale med Ligue 1-mestere, og oppmerksomheten er nå vendt andre steder.

Vincent Kompany, Thomas Vermaelen og Jan Vertonghen har alle blitt beskrevet som potensielle mål i den katalanske pressen, mens den nye treneren Tata Martino angivelig er villig til å ta med seg sin tidligere Newell s Old Juventus drakt Boys Santiago Vergini til Camp Nou.

Blaugrana utøvende Zubizarreta fortalte journalister som dekker Barca s besøk til Israel og Palestina i helgen Roma drakt som å bringe noen inn raskt, ville være bedre, men sa at han var villig til å vente til slutten av sommerens overføringsvindu, om nødvendig, for å sikre at klubben ble gjort Den riktige avgjørelsen.

Vi har til 31., sa han. Det er ikke vår hensikt å ta det lenge, men det er grensen. Treneren legger oss ikke under press – det er logisk at han kan skje så snart som mulig slik at han kan tilpasse seg bedre, men Mascherano ankom 28. august, og han tilpasset seg raskt.

I mellomtiden har Mundo Deportivo hevdet at Martino også vil gå tilbake til Newell for å signere en eventuell erstatning for Victor Valdes i målvakten Nahuel Guzman.

Guzman, 27, ble forfremmet fra benken på Rosario-klubben av Martino, og imponert da de forseglet semi-finalen i Copa Libertadores 2012.

6 4 -behandleren vil bli overvåket nøye av Barca denne sesongen med sikte på å kunne ta et trekk når Valdes går videre i slutten av kontrakten i juni 2014, ifølge katalansken daglig.

Evemkqbrh fotbollströjor KindraAtx

ThedaOSha billige fotballdrakter BobLlgem

SimahrWjr Billige Fodboldtrøjer DarylPoeh

ShellyAma fußballtrikots AngusClem

LashawnBu fotbollströjor barn BeatrisSy

Adelaidav fotbollströjor ConnorLtu