Location de voiture casablanca Aeroport

Ava billige fotballdrakter SonjaMur

liverpool draktBayern Munchen drakt

Pep Guardiola var sta på Yaya Toure. Manchester City-treneren lovet ikke å spille den igjen før det var unnskyldning.

Guardiola og Yaya er for tiden involvert i interne stridigheter. Det gjør at den 33 år gamle midtbanespilleren ble slått ut av Man City-holdet. Som et resultat har den tidligere Barcelona-spilleren ikke vist seg i Premier League denne sesongen.

Utløseren sies å være en triviell ting. Det var på grunn av Yayas agentens kommentar, Dimitri Seluk, til media. Han sa at hans klient ble følt ydmyket fordi Guardiola ikke er med på listen over Champions League-spillere.

Alert-setningen viste Liverpool drakt tilsynelatende Bayern Munchen drakt at Guardiola føler seg trakassert. Som et resultat ble den tidligere Bayern München-treneren frosset Yaya-posisjonen. Til tross for skulderen til skulderen i Camp Nou, nektet han å gi dispensasjon på Elfenbenskystens ikon.

Guardiola insisterte på at Yaya beklager ham og Man City for sine fornærmelser. Så kan han graze igjen med The Citizens. Yaya Toure skulle be om unnskyldning. Hvis ikke. Han vil ikke vises igjen, sa han, dilansir skysport.

Guardiola dommer Seluk hilsen har krysset linjen. Det er fordi det er svært vanskelig å velge en spiller som skal vises i Champions League. Nesten alle Man City-spillere har evnen og høy kvalitet.

Det er veldig vanskelig å slå Yaya fra Champions League-spillelisten. Men etter det rattet agenten på media. Yaya hadde imidlertid ikke mot til å kontakte meg. Siden da krysset Yaya ut av Man City-spillere, lukk Guardiola.

Seluk reagerte raskt på Guardiolas anmodning. Men han hevder å nekte å be om unnskyldning for gitt. Det er forhold som må møtes først av Giuardiola slik at situasjonen kan komme tilbake til det normale.

Pep Guardiola Liverpool drakt vant flere kamper, og betraktet seg som konge. Jeg bor i Europa for å kunne si hva jeg liker, og Guardiola kan ikke forhindre det. Jeg vil be om unnskyldning til Guardiola, hvis han beklager Manuel Pellegrini for det som har blitt gjort for ham, svarte Seluk.

SoonFredr fotbollströjor ZWYDeweyf

JohnieAme fußballtrikots Günstige Horacioxm

JarredSte Günstige fußballtrikots BonitaTom

FredericL billiga fotbollströjor OscarUkm

EvanGamez fußballtrikots Günstige JulianneG

MFUCoral Fodboldtrøjer TrentBrow