Location de voiture casablanca Aeroport

Parthenia fotballdrakter 2018 Larhonda

Roma drakt

Supporterens rad kom foran Europa League-kampen mellom Lazio mot Tottenham Hotspur på Stadio Olimpico. Spurs-supportere angrep jeg Biancocelesti-fans i en av barene i Roma. Som et resultat av hendelsen om 10 Spurs-fans, ble det skadet og En kritisk etter å ha blitt stukket Chelsea drakt skarpe gjenstander.

Åpenbart eksploderte sammenstøtene da Lazio-støttespillere hvis ansikt var dekket av et skjerf, angrep Spurs-fans som var i en nattklubb Campo de Fiori, Roma. Lazio-fans som bevæpnet seg med kniver, baseballbatonger og belter slo opp Spurs-støttespillere. Et vitne fortalte en Bayern Munchen drakt italiensk avis at angrepet hadde gjort ødeleggende skader.

En talsmann for Tottenham sa: Vi har lært om hendelsen fra det lokale politiet at ni av våre tilhørere ble skadet og en kritikk av hendelsen i går kveld etter å ha vært i sentrum, sa Spurs offisielle uttalelse Liverpool drakt til SkySport på torsdag.

Tre av tilhengerne ble tatt til sykehuset for behandling, vi fortsetter å søke ytterligere informasjon med den italienske politiet angående hendelsen, la han til.

Politiet undersøker fortsatt hva motivet for angrepet, men de mistenker at det er rundt 40 til 50 Lazio-fans involvert i tvisten. Den involverte Lazio-gruppen var rundt 40 eller 50 tilhengere, og fra deres vitnesbyrd brukte de motorsykler til å dekke ansiktene med skjerf og hjelmer, og han var også væpnet og angrepet en gruppe engelske fotballfans som drukket i Campo de Fiori-firkanten, erklæringen Politiet.

SerenaDal fußballtrikots TommieAma

JanetteKe fußballtrikots UweSturte

MoseNvclh fußballtrikots kinder LeannaTre

MikeGuyto fotballdrakter JettHaywo

OYLRosema fußballtrikots Günstige ClarissaM

LolaMarte fotbollströjor FASKelley