Location de voiture casablanca Aeroport

Claude fotballdrakter barn med JacelynB

juventus draktReal Madrid drakt

Chelsea har bekreftet signeringen av den serbiske midtbanespilleren Nemanja Matic fra den slovakiske klubben MFK Kosice.

21-åringen, som har to kapsler til Serbia, har inngått en fireårig kontrakt på Stamford Bridge. Kosice president Blazej Podolak bekreftet tidligere i dag var overføringsgebyret for Matic € 1,75m (£ 1,5m).

6f 4-midtbanespilleren går med sin landsmann PSG drakt Branislav Ivanovic på Stamford Bridge. Han fortalte klubbens hjemmeside: Jeg vet mye om Chelsea, jeg har fulgt dem. Jeg spiller sammen med Branislav i landslaget og har snakket med ham om Chelsea.

Han la til: Jeg er en solid midtbanespiller, jeg har mye å by på, og jeg vil sikkert komme frem og jeg vil vise alle hvorfor jeg er PSG drakt hos Chelsea. Jeg er en sentral midtbanespiller, og jeg vet at jeg ikke er kjent, men jeg har fysisk kraft og jeg er ganske teknisk, venstrefotet spiller. Matic avslørte også at han hadde en prøveperiode i Middlesbrough i januar.

Kosice annonserte Matics avgang for Premier League i morges. Podolak sa på deres hjemmeside: Suksessen var ned til det faktum at pengene ikke kommer i avdrag, men umiddelbart.

På vei ut av Stamford Bridge er Claudio Pizarro, som er blitt signert av Werder Bremen. Den peruanske har returnert til Weserstadion etter å ha hatt en vellykket lånepale der i fjor.

Pizarro, som også tilbrakte to år på Bremen tidligere i sin karriere, hjalp dem med å vinne DFB Pokal og nå UEFA Cup-finalen. Bremen endte på en skuffende 10. plass i ligaen, men Pizarro imponerte med 17 mål.

Pizarro kom PSG drakt til Chelsea sommeren 2007 på en gratis overføring fra Bayern München.

EliseHave fußballtrikots Günstige WinfredDr

VictorRus fußballtrikots LorenYabs

Wilhelmin maglie calcio poco prezzo AntjeGuil

IsidraMcC maglie calcio a poco prezzo MellisaJo

RhysNowla billiga fotbollströjor SOWCarin

ElenaNewq maglie calcio bambino CorazonNy