Location de voiture casablanca Aeroport

Christi billige fotballdrakter AguedaCl

Roma drakt

Møtet mellom 18 indonesiske Super League-klubber 12. februar i Jakarta fokuserte på redningsarbeidet til indonesisk fotball som døde suspendert animasjon. Betydningen av problemer som skal diskuteres i møtet senere i reaksjon på skjebnen til fotballklubber i Indonesia som for tiden er som å være i spissen av hornet.

På den ene siden ønsker klubben fortsatt å opprettholde sin eksistens i konkurransen. På den annen side, nekter spillere å re-graze hvis bare å spille i turneringen PSG drakt ikke er i offisiell konkurranse på nivået av Indonesia Super League. For ikke å nevne arrangement arrangøren som arrangør av turneringen ga ikke en klar sikkerhet i kampen tidsplanen.

Sekretær for PT Sriwijaya Optimistisk Mandiri Faisal Mursyid forklarte, problemet fortsetter å være diskusjonen av klubbens ledere i Indonesia. Vi kommuniserer alltid med dette, så vi diskuterte det spesielt Juventus drakt i møtet med 18 klubbdeltakere ISL 12. februar i Juventus drakt Jakarta, sa Faisal.

Skjebnen til klubbens bærekraft, Faisal sa, vil være på spill på møtet. Klubben inviterte også PT Liga Indonesia som operatør av Indonesia-konkurransen og PSSI som den høyeste fotballorganisasjonen i landet for å klage på deres skjebne.

Vi vil også at konkurransen skal spilles, eller turneringen kan ikke bare holdes for ISL-klubben, men også Main Division og amatørklubbkampene som en form for coaching. Vi må redde indonesisk fotball for ikke å være slik, Faisal sa.

I tilknytning til avvisningen av Association of Indonesian Professional Footballers av turneringen, ønsket Faisal heller ikke å kommentere. Videre pålegge Sriwijaya FC-spillere sanksjoner hvis de er involvert i avvisningen for å konkurrere på lave nivåer, for eksempel turneringer.

Vi vet også at deres forventninger er de samme som våre, alt skal tenkes gjennom og adresseres ordentlig, så vi vil ikke kommentere det, konkluderte han.

JudsonXft fotballdrakter barn BirgitLwv

MelodyVal maglie calcio a poco prezzo JacquesKi

PULMarsha billiga fotbollströjor RossParti

http://sdnet.sdbaigu.com/member.asp?action=view&memName=TrishaJenner06037303 DesmondHa BuckEagle

LauraRose fotbollströjor barn LatriceBr

FranklinL maglie calcio ColletteH