Location de voiture casablanca Aeroport

BellRod Atletico Madrid tröja Anton

bayer leverkusen tröjaSchalke 04 tröja

PSIS Semarang flyttar snabbt efter att ha anmält sig till Indonesiens fotbollsmästerskap 2016-serien B. Nationalskalan turneringen för 59: e Division Club är planerad att spelas den 23 april. När det gäller Indonesien Super League spelade 15 april.

Förvaltningen börjar stänga led. På lördagseftermiddagen höll ledning, regissörer och lagledare ett möte för att följa upp resultaten av DU, ISL och Asprov PSSI-klubbmöten i Jakarta, underlättad av PT Liga Indonesia.

Omedelbart kommer vi nästa vecka att samla spelarna igen, säger rådgivare PSIS Semarang Wahyu Winarto.

Trots att redan beslutat Atletico Madrid tröja kick off schema ISC serie B, har Wahyu hopp från arrangörerna, Liverpool tröja det vill säga PT GTS, sedan dess nu börjat förbereda licensiering, särskilt till polisen.

Kommunikation bör också byggas med Indonesiens professionella sportbyrå, ungdoms- och idrottsministeriet och polisen. Vi vill inte gilla 2015-tävlingen senast, en dagstopp sparkar, slutligen avbryts spelet, sa han.

Mannen som är bekant kallad Liluk sa, är sparken för lagbyggnad. Det kommer att samordna med lagledaren för att bestämma vilka spelare som ska stärka laget denna säsong.

Matchen mot Pre-PON Central Java Friday, varav en kommer att bli övervägande. Två månader tycker jag tillräckligt med tid, för att det också kan hålla en försök först, förklarade han.

PSIS Teknisk Direktör Setyo Agung Nugroho kan inte vara säker, spelarna som fortfarande är i PSSI-sanktionsstatus kan spela eller inte. Detta är fallet med styrelsen vid mötet i Jakarta, och arrangörerna har inte kunnat ge säkerhet.

Operatören kan inte svara. Denna turneringsprincip omfattar inte PSSI, sa han.

Som det är känt, sanktioneras vissa PSIS-spelare på grund av elefantfotbollskandalen. Bland dem Taufik Hidayat, Andi Rahmat, Franky Mahendra, Saptono och flera andra spelare. Om de AC Milan tröja blir frånvarande blir detta en förlust för laget.

Setyo förmedlar, för licensfrågan, detta är operatörens fulla ansvar. Arrangörerna kommer att förmedla tillstånd till polisens huvudkontor, och senare, organisationsutskottet i spelet, kan ansöka om tillstånd till polisen på deras respektive områden.

Arrangörerna har samordnat med BOPI och Kemenpora, relaterade till denna turnering, sa Setyo.

http://tv.nalench.com/user/SyreetaDju/ HollieFua DeeBeuzev

DarrylFel maglie calcio bambino Vonpaubui

DoloresHu Günstige fußballtrikots ShadTiern

Adelineme fußballtrikots Günstige ShelleySc

AlanaluBf fußballtrikots Günstige SiennaPfe

ShellieEs fotballdrakter MaricelaH